Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Kutlayan Bir Mesaj Yayımladı.

Sevgi; umuttur, kaynaşmaktır, sabırdır, emektir, berekettir, hayattır. Sevgi; yaşamaktır, en güzel duyguları paylaşmanın anahtarıdır. Bizi birbirimize yakınlaştıran duygudur sevgi. Siz hemşerilerimden ve sevgimden aldığım güç ile İlçemiz Köyceğiz gelişecek, büyüyecek, geleceğe güven ile bakan insanların İlçesi olacaktır. Sevginin sadece 14 Şubat'larda değil, tüm zamanlarda yaşanması dileklerimle bütün hemşerilerimin ve insanlığın 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutluyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.