Köyceğiz Belediye Başkanı Emekli Öğretmen Kamil CEYLAN’a, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” dolayısıyla öncesinde Belediye personelinden anlamlı ziyaret gerçekleştirildi.( 23 Kasım 2018 )

Başkan CEYLAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmenliğin fedakârlık gerektiren bir meslek olduğunu söyledi. CEYLAN, gerek öğretmenlik, gerekse belediye başkanlığı sırasında aynı sevecenlik ve yakınlıkla hizmet vermeye gayret ettiğini kaydederek, kamu hizmetinin söz konusu olduğu tüm alanlarda temel anlayışın insana saygı olduğunu söyledi. Çocuklara ulusal bilincin verilmesi konusunda asıl görevin öğretmenlere ait olduğunu bildiren Başkan CEYLAN, "Ben öğretmenlerimizin, çocuklarımıza ulusal bilincin aşılanması konusundaki sorumluluk duygularına güveniyorum “dedi.
Belediye personeli, ”Eğitimci bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz içinde çok şanslıyız" dediler. Ziyaret sonunda Başkan CEYLAN’In Öğretmenler Günü'nü kutlayan çalışan personel, günün anısına kendisine bir buket çiçek taktim ettiler.