Sıcak

Koronavirüs ile Mücadele Kapsamında, İlçemiz Köyceğiz Sakin Şehir de Çalışmalar Devam Ediyor.

Salgın hastalıkta zinciri kırmak için üç önemli etkili yöntem Temastan kacınma, Mesafe koyma, ve evde kalarak izole olmaktır.

İçinde bulunduğumuz sıkıntılı sağlık sürecinde koronavirüs salgınına karşı Belediyemiz olarak tüm birimlerimiz tedbir amaçlı çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Ne kadar süreceği bilinmeyen bu süreçte hep birlikte üzerimize düşeni gerçekleştirmek durumundayız. Mümkün olduğunca evden çıkmayalım, çıkmak zorunda olduğumuzda hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyalım.

Vatandaşlarımızın alınan kararlar ve uyulması istenen kurallara riayet ederek bizlere destek olmaları bu süreçte çalışmalarımıza güç verecektir.

Tüm hemşerilerimize göstermiş oldukları anlayış ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.

Bizim için değerlisiniz, Sağlıkla kalın...#EVİNDEKALKÖYCEĞİZ