Koronavirüs ile Mücadele Kapsamında, İlçemiz Köyceğiz Merkez ve Mahallelerinde Çalışmalar Devam Ediyor.

#EVİNDEKALKÖYCEĞİZ

#CORONAVİRÜS

#SİZBİZİMİÇİNDEĞERLİSİNİZ...

#SAĞLIKLIKAL

Yaşadığımız bu olumsuz süreçte
Temas, Mesafe, İzalasyon.

Salgın hastalıkta zinciri kırmak için üç önemli etkili yöntemTemastan kacınma, Mesafe koyma, ve evde kalarak izole olmaktır.

İçinde bulunduğumuz sıkıntılı sağlık sürecinde koronavirüs salgınına karşı Belediyemiz olarak tüm birimlerimiz tedbir amaçlı çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Ne kadar süreceği bilinmeyen bu süreçte hep birlikte üzerimize düşeni gerçekleştirmek durumundayız. Mümkün olduğunca evden çıkmayalım, çıkmak zorunda olduğumuzda hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyalım.