KGYS (Kent Güvenliği Yönetim Sistemi) Projesi İlçemiz Köyceğiz’e Hayırlı Olsun..(19 Ocak 2019)

İlçemiz Köyceğiz Emniyet Müdürlüğü’nün asayişi sağlamak, iç güvenliğe yönelik tehditleri bertaraf etmek ve denetim görevini daha etkin gerçekleştirmek üzere; İlçemiz Köyceğiz’in nüfusu toplamda 35000 olup Yaz aylarında bu sayının 2 katına çıktığı İlçemiz Köyceğiz’de; Yaşayan halkımızın huzur ve güven ortamının devamı ve daha da yükseltilmesi ile çocuk ve gençlerimizin güvenli bir şekilde okula gidip gelmeleri, zararlı alışkanlıklardan korunmaları ve olası asayiş-trafik olaylarının önüne geçmek amacıyla sorumluluk bölgemizde KGYS (Kent Güvenliği Yönetim Sistemi) kurulmuştur; Proje kapsamında 16 hareketli, 21 sabit olmak üzere 37 kamera İlçemizin güvenliği için çalışmaya başladı. Diğer taraftan 6 kamera ile de PTS (Plaka Tanıma Sistemi) Necati Eskin Polis Merkezi’nde devreye girdi.

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan , Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Garnizon Komutanı İbrahim Baştürk, , İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ten, İlçe Müftüsü Abdullah Kır İlçemiz Necati ESKİN Polis Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde incelediler.

Köyceğiz’in olumlu anlamda gözetim altında olduğuna işaret eden Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan, “Olası olayların önlenmesi için yapılan bu sistem ilçemizi daha huzurlu hale getirecek. Olası hadiselerde önleyici rol oynayacaktır” dedi.