Kano Federasyon Başkanı Alper Cavit KABAKÇI Başkan Kamil CEYLAN ‘ı Makamında Ziyaret Etti.(14 Şubat 2019)

Kano Federasyon Başkanı Alper Cavit KABAKÇI ile Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, İlçemiz Köyceğiz’de yapılacak olan 2-3 Mart 2019 ve 12-14 Nisan 2019 tarihleri arasında "Bahar Kupası" için karşılıklı iş birliği anlaşması imzaladılar.

Kano Federasyon Başkanı Alper Cavit KABAKÇI yaptığı konuşmasında”Yılın 6 ayı Köyceğiz ‘de yurt içi ve yurt dışı Milli Takımımız ile faaliyetlerde bulunmaktayız. Şirin İlçe Köyceğiz ‘de Federasyon olarak burada bulunmaktan memnuniyet duyuyorum.Faaliyetlerimiz de hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen; Gençlik ve Spor Bakanımıza Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’na, Federasyon Başkanımıza, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç DOLU ve Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN ‘a desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi.Başkan CEYLAN,"Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ziyaretleri için teşekkür etti.
Kano yarışları ve kamplarının son yıllarda Köyceğiz’de gerçekleştirildiğini ifade eden Ceylan. “Köyceğiz Gölü yarışlara, seçmelere ve kamp çalışmalarına ev sahipliği yapıyor. Sporcularımız göl üzerinde kurulan parkurlarda antrenmanlarını yapıyorlar. Vatandaşlarımızda ilgiyle sporcularımızı izliyor ve destekliyor. Sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. İlçemiz Köyceğiz'e "
Hayırlı Olsun."dedi.