Açık

Kanal 7 de Yayımlanan Gündüz Gece Programı Sunucu Ve Ekibi İlçemiz Sakin Şehir Köyceğiz de(27.06.2019).

Anadolu kültürünü tüm yönleri ile ekrana taşıyan Gündüz Gece Program Yapımcısı Zeynep TOR, sunucusu, sanatçı Kürşat Taner BİÇİCİ ve ekibi, 27 Haziran 2019 tarihleri arasında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile İlçemiz Köyceğiz’in tarihi, turistik, kültürel, ekonomik ve doğa güzelliklerini tanıtan çekimler yapıyorlar. İlçemiz de yapılan çekimler de Köyceğiz’e ait yöresel ev yemekleri ve tarifelerinin yöresel saç böreği yapan kadınlarla çekimler yapılmış olup önümüzdeki günlerde İlçemiz Köyceğiz’in ören yerlerinde bilimsel ve arkeolojik değerler sahip bölgelerimizde, Köyceğiz’in tarihi alanları, doğal güzelliklerinin tanıtımı yapılacak olup ; İlçemiz Köyceğiz’in daha sonra yapılan bu çekimler önümüzdeki haftalarda Kanal 7 Televizyonunda cumartesi günü saat 23.00 de Gündüz Gece programı içerisinde yayınlanacak olup, İlçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır.