Hafif Sağanak Yağışlı

İLÇEMİZ SAKİN ŞEHİR KÖYCEĞİZ’E GEZİCİ SAĞLIK ARACI HAYIRLI OLSUN...(03.02.2020)

Japonya ve Türkiye arasındaki dostluk ve işbirliğinin sembolü olarak Köyceğiz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Köyceğiz Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan projede kullanılacak olan 'Gezici Sağlık Aracı' teslim törenine Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Köyceğiz Kaymakamımız Hasan Musab Okatan, Belediye Başkanımız Kamil Ceylan, İlçe Sağlık Müdürümüz Ethem Uca ve beraberindekiler ile birlikte katılım sağlandı.

Köyceğiz Belediye Başkanı Ceylan; “Köyceğiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Köyceğiz Belediyesi ve Köyceğiz İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak yürütülen proje kapsamında Köyceğiz’deki vatandaşlarımıza gezici bir araç sayesinde, Sağlık sıkıntıları çeken ancak herhangi bir sağlık kuruluşuna ulaşım, imkânsızlık, ekonomik vb. sebeplerle gitmekte sıkıntı çeken vatandaşlarımıza yerinde kaliteli sağlık hizmeti vermek önceliklerimiz arasında. İlçemiz Köyceğiz’e hayırlı olsun.”dedi.