Sıcak

İlçemiz Köyceğiz Sakin Şehir de Vatandaşlarımız Pazar Alışverişlerini En Sağlıklı Şekilde Gerçekleştirebilmeleri İçin Çalışıyoruz.

Halkımızın Sağlığı İçin, Güzel Günler İçin, İlçemiz Köyceğiz Sakin Şehir de Çalışmalar Devam Ediyor.

İlçemizde kurulan pazar yerinde denetimlerin aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Kamil Ceylan, “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Korona virüs ile ancak birlikte hareket edersek başa çıkabiliriz. Salgına karşı bizlerin aldığı önlemlerin dışında vatandaşlarımızın da kendi önlemlerini almaları gerekiyor.Yaşadığımız bu olumsuz süreçte Temas, Mesafe, İzolasyon. Burada elimizdeki en büyük silah sosyal mesafe kuralına dikkat edip uymak. Dışarı çıktığımızda maske takmanın yanı sıra birbirimizle temastan mümkün olduğunca kaçınmalıyız. Hijyen ve korunma kuralları kapsamında önlemlerini alarak pazara gelen vatandaşlarımız ile esnafımıza çok teşekkür ediyorum.Köyceğiz Belediyesi olarak tüm imkânlarımız ile görevimizin başında, tüm olanaklarımızla halkımızın hizmetindeyiz.” diye konuştu.

Köyceğiz Belediyesi tüm dünyada etkisini devam ettiren Korona virüs salgını nedeniyle, halkın sağlığı açısından ilçemiz Pazar yerinde alınan tedbirler kapsamında, pazarların giriş ve çıkışları kontrollü olarak sağlanıyor. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, maskesi bulunmayanlara ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştiriyor. Giriş ve çıkışların tek noktadan yapıldığı pazar yerindeki ürünler poşetlenerek ve zabıta ekiplerimizce kontrolleri yapılarak satışa sunuluyor.

#EVİNDEKALKÖYCEĞİZ

#CORONAVİRÜS