İlçemiz Köyceğiz Gelişim Mahallesi’nde Kilitli Parke Taşı Yol Onarım Çalışması Devam Ediyor. (14 Ocak 2018)

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gelişim Mahallesi, İnönü Caddesi’nde yol onarım çalışması devam etmektedir.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN," Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını artırmak ve sokakların daha modern yapıya sahip olmayı amaçlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipler belirlenen program dâhilinde kilitli beton parke taşı döşeme işleri ve yol tamiratlarına devam edilecektir." Dedi.