İlçemiz Köyceğiz’e Yeni Trafo Merkezi Kurulması için Başkan CEYLAN’a Ziyaret. (05 Aralık 2018)

İlçemiz Köyceğiz’e Yeni Trafo Merkezi kurulması için TEİAŞ Denizli Bölge Md.İlker BAL, Muğla Sistem İşletme Md. Ufuk TEPE, Yapım İşleri Tesisi Md. İlker ÜNLÜ, TEİAŞ Bölge Md. Tuncay KARAKOÇ ve Ortaca Aydem İşlt.Md. Tuncay KARAKOÇ’un Başkan Kamil CEYLAN’a ziyaretleri.

Makamında kabul eden Belediye Başkanı CEYLAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti. Devamında İlçemiz Köyceğiz’e Trafo Merkezi kurulması için elektrik şebekesinde yaşanan sıkıntı ve merkeze yapılması planlanan ana trafo merkezinin yapılması için saha etüdü ve yerinde incelemelerde bulunuldu.