Hafif Sağanak Yağışlı

İlçemiz Köyceğiz'e Gençlik Ve Kültür Merkezi İle Spor Kompleksi Yapılacak.( 21 Aralık 2018)

İlçemizin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirecek olan eski kapalı cezaevinin yerine Köyceğiz Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi Projesi’nin takibi için Ankara’ya giden İlçe Kaymakamız Erdinç Dolu ve Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ın girişimleri olumlu sonuç verdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan İlçemiz Köyceğiz’e gelen teknik heyet, yatırımların arsalarını yerinde görmek için incelemelere Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ’da katıldı. Cezaevi arasında Köyceğiz Sosyal Yaşam ve Gençlik Merkezi, eski kapalı Spor Salonu yanındaki arsaya da her türlü sportif faaliyetlerin yapılacağı çok amaçlı kapalı spor salonu yapılacak. Teknik heyet, yapılacak tesislerin planlarını İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Kamil Ceylan,”İlçemizi turizm de , spor da ve tarım da hak ettiği yere getireceğiz,bizim çalışmalarımıza destek veren Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu, Genel Müdür Yrd. Mehmet Beykan ve tüm yetkililere, Muğla Valimize, Spor İl Müdürümüze, Ak Parti Muğla Milletvekillerine, Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.