İlçemiz Köyceğiz Döğüşbelen Mahallesinde Kilitli Parke Taşı Yol Çalışması Devam Ediyor...(04 Ocak 2019)

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı başlanan Döğüşbelen Mahalle sakinlerinin beklediği yol çalışması başlamıştır. Vatandaşların yazın tozdan kışın da çamurlu ve çukurlu yollarda yaşadıkları mağduriyeti önlemek için Döğüşbelen mahallemizde kilitli parke taşı döşeme yol yapım çalışmaları sürdürülüyor. Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN " Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını artırmak ve sokakların daha modern bir üstyapıya sahip olmayı amaçlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipler belirlenen program dâhilinde kilitli beton parke taşı döşeme işlemine devam edilecektir."Dedi.