İlçemiz Köyceğiz De Turizm Haftası Etkinlikleri Başladı. (15-22 Nisan 2019)

Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosu tarafından Cumhuriyet meydanında düzenlenen Turizm Haftası kutlama etkinliklerinin açılış programına katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Kamil Ceylan, “Turizm bizim çok önemsediğimiz konuların başında geliyor. Turizm alanında kat etmemiz gereken çok fazla mesafe var. Doğa, kültür, tarih, yaz-kış turizmi İlçemizin önemli değerlerinden. Bacasız sanayi olan turizm sektörünün tüm çalışanlarının Turizm Haftası’nı en içten dileklerimle kutlar, bu haftanın Sakin Şehir İlçemiz Köyceğiz’e, Bölgemiz, Ülkemiz, ekonomimiz ve turizm sektörümüz için hayırlı olmasını dilerim. Ayrıca etkinlikte emeği geçen herkesi tebrik ediyor, nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.