İlçemiz Köyceğiz de Genç Çiftçilere Hibe Desteği. (30.Kasım 2018)

İlçemiz Köyceğiz de Genç Çiftçilere Hibe Desteği. (30 Kasım 2018)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından başlatılan "Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı" kapsamında İlçemiz Köyceğiz'de projesi uygun bulunan çiftçiye hibe destekleri verilmeye başladı.

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi (KKYD) kapsamında İlçemiz Köyceğiz de 7 genç çiftçiye büyükbaş hayvan dağıtıldı.Beyobası Mahallemizden Enes AK, Sazak Mahallemizden Ali AKBAY, Kavakarası Mahallemizden Sevcan ERTEKİN, Pınar Mahallemizden Döndü ÇETİN, Yayla Mahallemizden Gülay BİLİÇ, Toparlar Mahallemizden Halime DEMİREL, Köyceğiz Köyü Mahallemizden Elvan KESKİN ailesine hibe desteği verildi. Kırsal alanda ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak, tarım ve tarım dışı istihdamı geliştirmek, gelirleri artırmak ve farklılaştırmak için genç girişimcilere yönelik başlatılan hibe desteğine İlçemiz Köyceğiz ve mahallelerinde başvuruda bulunan çiftçilerimize destekler başladı. İlk etapta hibe edilen büyükbaş hayvanları Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, Köyceğiz Belediye Başkan Yardımcımız A.Cemil CEM, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Abdülhamit Han MUKYEN ve Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim ÖLEMEZ tarafından verildi.
Hibe desteği alan çiftçiler, yetkililere teşekkür etti.