İLÇEMİZ KÖYCEĞİZ'DE AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ.(18 Mart 2019)

İLÇEMİZ KÖYCEĞİZ'DE AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ. (18 Mart 2019)

İlçemiz Köyceğiz de 18 Mart 2019 Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104.yıldönümü kutlamaları 18 Mart 2019 Pazartesi günü saat 10.30’da Hükümet Konağı tören alanındaki Atatürk Anıtına İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, Garnizon Komutanı İbrahim BAŞTÜRK, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşların katılımıyla çelenklerin sunulması ve saygı duruşu ile başlandı. Devamında Saat 10.45 ‘de İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU ve Protokol üyeleri tarafında şehitlik ziyareti yapılmış olup, dua okundu.
Anma Programı Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda yapıldı.Programa Kaymakamımız Sayın Erdinç DOLU, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN ve daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve halkımızın katıldığı program saat 11.00’de Açılış konuşması Köyceğiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni Hatice Bozkurt tarafından yapılmış olup, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Kuran-ı Kerim Tilaveti, Slayt gösterisi. Sonrasında günün anlam ve önemini belirten konuşma Köyceğiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Behzat Ekici tarafından yapıldı. Program “Çanakkale Şehitlerine” adlı şiirin İlçenin farklı yerlerinde çekilmiş görüntüler eşliğinde öğrencilerimiz tarafından okundu. “Çanakkale”konulu tiyatro, “Şehitler”konulu oratoryo, Öğretmenler Korosu ile devam etti. Şehitlerimizin ruhuna lokma döktürülerek program çıkışı konuklara ikram edilerek son buldu.