Mevzi Sağanak

İlçemiz Köyceğiz’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Kapsamında Bayanlar Kick Boks Turnuvası Yapıldı.(08.03.2020)

İlçemiz Köyceğiz Kapalı spor salonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen özel kick boks turnuvasına yaklaşık 100 bayan kick bokscu katılım sağladı.

Kick Boks Federasyonu İl Temsilciliğinin,Köyceğiz Gençlik spor il müdürlüğü ile İlçemiz Köyceğiz Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendiği turnuvaya, tamamı kadın 100 sporcu katıldı. Kadına şiddeti kınamak ve kadınların da kendini savunabileceğini göstermek amacıyla düzenlenen müsabakalar sonrasında,Belediyemizin bayan sporculara hazırlatmış olduğu güne özel kırmızı karanfilleri ve derece alan sporculara madalyalarını Köyceğiz İlçe Kaymakamımız Hasan Musab Okatan ve Köyceğiz Belediye Başkan V. Ömer Ölmez tarafından takdim edildi.