İlçemiz Köyceğiz'de 48 AFFETME Semineri.(06 Aralık 2018)

Ayşeğül ALDEMİR

04.08.1965 doğumlu olup 25 yıldan beri ve halen Ankara'da avukatlık yapmaktadır. 35 yaşından itibaren spritüel konulara ilgi duymuş, bu alanda ve kişisel gelişim alanında çeşitli eğitimler almış olup bunları kendi kurduğu atölyede (Ayşegül'ün Atölyesi) eğitimler vererek aktarmaya çalışmıştır.( Yoga hocası-NLP uzman ve eğiticisi, Acsess Bars ve Thetahealing uzmanı-Profesyonel Yaşam Koçu ve Eğitmeni-Çok iyi bir Hipnoz ve Nefes Uzmanıdır. Zen eğitimi ve diğer Dinler üzerine araştırma ve makaleleri bulmaktadır.) Affetmek Özgürlüktür adlı bir kitabı vardır ve bu kitap içeriği ile ilgili yurdun dört bir yanında ücretsiz "Affetme" seminer ve meditasyonları yapmaktadır. Aynı zamanda Business Chanelle Türk TV’deki Ayşegül'ün Çatısı( Hukuk-Kişisel gelişim programı) Programı’nı her hafta hazırlayıp sunmaktadır.