İlçemiz Köyceğiz de 3 Aralık 2018

İlçemiz Köyceğiz de 3 Aralık 2018 "Dünya Engelliler Günü” Nedeniyle; Sevgi İle Engelsiz Günlere…(03 Aralık 2018)

İlçemiz Köyceğiz de 3 Aralık 2018 "Dünya Engelliler Günü", Köyceğiz Kaymakamlığı, Köyceğiz Belediyesi, Köyceğiz Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü, Köyceğiz Engelliler Derneği ve Köyceğiz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile hep birlikte Farkındalık yaratmak İçin gerçekleştirilen etkinlik Hükümet Konağı önünden Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne kadar yürüyüş ile başladı. Etkinlik; Empati Parkuru, Resim Sergisi ve Performans Gösterileri ile devam etti. Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle... Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, “Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.”Dedi.