Kuvvetli Sağanak

İlçemiz Köyceğiz de 24 Kasım Öğretmenler günü; (24.11.2019)

İlçemiz Köyceğiz de Öğretmenler (Meslektaşlarımın) Gününü Birlikte Kutladık.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen kutlama programı, Hükümet Konağı tören alanındaki Atatürk Anıtına Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl KARABAĞ’ın çelenk sunumu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Törene Mülki Amirler, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çelenk töreni ardından 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlama töreni, İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Salonunda günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin etmesi ve emekli olan öğretmenlere de sertifikaları verilmesi ile devam etti. Tören, Öğrencilerin eğitime ilişkin hazırladıkları şiir ve resim başarı ödülleri verildi, Öğretmenlerin müzik dinletisinin ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü Anma Programı son buldu.