İlçemiz Köyceğiz'de 24 Kasım 2018 Öğretmenler Günü Kutlandı. İlçemiz Köyceğiz'de Öğretmenler  (Meslekdaşlarımın) Gününü Birlikte Kutladık.

İlçemiz Köyceğiz'de 24 Kasım 2018 Öğretmenler Günü Kutlandı.  İlçemiz Köyceğiz'de Öğretmenler  (Meslekdaşlarımın) Gününü Birlikte Kutladık.

İlçemiz Köyceğiz'de 24 Kasım 2018 Öğretmenler Günü Kutlandı.

İlçemiz Köyceğiz'de Öğretmenler  (Meslekdaşlarımın) Gününü Birlikte Kutladık.

İlçemiz Köyceğiz de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl KARABAĞ’IN Çelenk sunumu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Törene Mülki Amirler, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Çelenk töreni ardından 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlama töreni, İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Salonunda günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Öğretmenlerin söylediği türküler ve tüm katılımcılardan büyük alkış aldı.

Tören; Okul öğrencilerinin Şiirleri , Grup Sığla’nın müzik dinletisi ve Öğrencilerimizin bugüne özel düzenlemiş oldukları skecin sahnelenmesinin ardından; 24 Kasım Öğretmenler Günü Anma Programı son buldu.