İlçemiz Köyceğiz de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 100.yılında coşkuyla kutladık.

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılı Kutlama Programına, İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU, Garnizon Komutanımız İbrahim BAŞTÜRK, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, İlçe Emniyet Müdür V. Abdullah ERDEM, Kurum Amirleri, Öğretmenler, Vatandaşlar ve Öğrenciler katıldı.
Eski Hükümet Konağı önündeki Saat 09.30’da Atatürk Anıtına Çelenk sunulması ile kutlamalar başladı. Saat 18.30 da; Cumhuriyet Meydanına Gençlik Yürüyüşü yapıldı.
Öğrenciler tarafından şiirler okunması, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinin okunması, Gençlik Marşının söylenmesinin ardından Halk Eğitim Merkezince Halk Oyunları gösterileri yapıldı. 100. Yılında 19 Mayıs temalı resim sergisi gezildi.
100. Yılında 19 Mayıs temalı resim yarışmasında ve Gençlik Haftası Sportif Etkinliklerinde dereceye giren sporcu ve öğrencilere ödülleri verildi.