İLÇEMİZ KÖYCEĞİZ’DE 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ;

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından çelenk sunumu devamında, günün anlam ve önemine ait konuşma Köyceğiz Muhtarlar Derneği Başkanımız Ercan GÜÇLÜ tarafından yapıldı.

Tören sonrasında,19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla; İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU' nun başkanlığında, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN ve İlçemize bağlı 25 Mahalle Muhtarlarımız, Kurum Amirleri ile Belediye Mesire Kamp Alanı’nda bu özel günde kahvaltıda bir araya gelindi.
Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, “Sorunların çözümü ve hizmetlerin vatandaşa ulaşması için muhtarlarımızla el ele vermekteyiz” Muhtarlarla ortak hareket ederek, bölgeye hizmet ettiklerini, vatandaşlarımıza hizmet noktasında en önemli muhataplarımızın muhtarlarımız olduğu belirtti. Başkan CEYLAN, ”Muhtarlarımızla el ele vererek İlçemiz Köyceğiz’e hizmet ediyoruz. Muhtarlarımız günün 24 saati halkın hizmetinde. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatmaktadır. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcilerimiz, gözümüz, kulağımızdır. Mahalle halkımızın isteklerini, beklentilerini ve sorunlarını, muhtarlarımızdan öğrenerek, hizmeti işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. İlçemizin sorunlarının çözümünde muhtarlarımızdan büyük destek almaktayız. Muhtarlarımızla her zaman bir araya gelerek, onların sıkıntılarını elimizdeki imkânlar ölçüsünde gidermek için gayret ediyoruz. Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN sözlerini “Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtar günü kutlu olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım’’ dedi.