İlçemiz Köyceğiz 75.Yıl Halk Kütüphanesinde Kariyer Günleri Kapsamında Toplantı.(23 Kasım 2018)

24 Kasım Öğretmenler gününe sayılı günler kala, öğrencilerinde katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, gelecekteki kariyerleri hakkında soru-cevap şeklinde sohbet edildi. Toplantıda, Öğretmenliğin fedakârlık gerektiren bir meslek olduğunu söyleyen Köyceğiz Belediye Başkanı CEYLAN, gerek öğretmenlik, gerekse belediye başkanlığı sırasında aynı sevecenlik ve yakınlıkla hizmet vermeye gayret ettiğini kaydederek, kamu hizmetinin söz konusu olduğu tüm alanlarda temel anlayışın insana saygı olduğunu söyledi. Gençlerimize ulusal bilincin verilmesi konusunda asıl görevin öğretmenlere ait olduğunu bildiren CEYLAN, "Ben öğretmenlerimizin, çocuklarımıza ulusal bilincin aşılanması konusundaki sorumluluk duygularına güveniyorum “dedi.Toplantı sonrası öğrenciler Başkan CEYLAN' a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.