İlçe Kaymakamlığımız Ve Belediye Başkanlığımızca, İlçemize Yerleşen Aileler İçin Düzenlenen Tanışma Kahvaltıları Devam Ediyor. ( 20 ekim 2018 )

İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU ’nun Başkanlığında, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, İlçemiz Zeytinalanı Mahallemizde sonradan yerleşen mahalle sakinleri ile tanışma amaçlı Belediyemiz Kulak Mesire yerinde kahvaltıda bir araya gelindi.Kahvaltının ardından Kaymakamımız Erdinç DOLU ve Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN Vatandaşlarımızla bir süre sohbet ettikten sonra sorunları ve isteklerini dinlendi.