İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN ERDİNÇ DOLU BAŞKANLIĞINDA YANGI MAHALLEMİZDE HALKLA BULUŞMA TOPLANTISINA KATILDIK. (13 MART 2018 )

13.03.2018 Salı günü İlçemiz Köyceğiz Yangı Mahallemizde İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU Başkanlığında, Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, İlçe Jandarma Komutan Vekili Mustafa TEN, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz LİMA, Yangı Mahalle Muhtarımız Reşat TÜNEL, Kurum Amirleri ve Vatandaşların katılımıyla toplantı düzenlendi.Vatandaşların sorun ve taleplerinin tek tek dinlendiği toplantıda, Kamu yönetiminde, vatandaşlara hizmet noktasında önemli görev üstlenen mahalle muhtarımızın sorunları masaya yatırıldı. Vatandaşlarımızın sorunları dinlenerek ilgili kurum amirlerine görev alanlarına giren konularda gereğinin yapılması konusunda talimatlar verildi.