İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN ERDİNÇ DOLU BAŞKANLIĞINDA PINARKÖY ve AKKÖPRÜ MAHALLEMİZDE HALKLA BULUŞMA TOPLANTISINA KATILDIK.(20 HAZİRAN 2018 )

20.06.2018 Çarşamba günü İlçemiz Köyceğiz Pınarköy ve Akköprü Mahallemizde İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU Başkanlığında, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN,İlçe Orman İşletme Müdürü Hasan Hakan Zeybek, Ak Parti İlçe Başkanı Şahan ŞAHAN, Kurum Amirleri ve vatandaşların katılımıyla toplantı düzenlendi. Kamu yönetiminde, İlçenin sorunları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen İmar Barışı Düzenlemesi masaya yatırıldı. Vatandaşlarımızın sorunları dinlenerek ilgili kurum amirlerine görev alanlarına giren konularda gereğinin yapılması konusunda da talimatlar verildi.