İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN ERDİNÇ DOLU BAŞKANLIĞINDA EKİNCİK MAHALLEMİZDE HALKLA BULUŞMA TOPLANTISINA KATILDIK. (19 Haziran 2018 )

19.06.2018 Salı günü İlçemiz Köyceğiz Ekincik Mahallemizde İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU Başkanlığında, Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, İlçe Jandarma Komutan Vekili Mustafa TEN, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz LİMA, Kurum Amirleri ve Vatandaşların katılımıyla toplantı düzenlendi. Kamu yönetiminde, İlçenin sorunları masaya yatırıldı. Vatandaşlarımızın sorunları dinlenerek ilgili kurum amirlerine görev alanlarına giren konularda gereğinin yapılması konusunda talimatlar verildi.