İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN ERDİNÇ DOLU BAŞKANLIĞINDA ÇANDIRMAHALLEMİZDE HALKLA BULUŞMA TOPLANTISINA KATILDIK.19 HAZİRAN 2018 )

19.06.2018 Salı günü İlçemiz Köyceğiz Çandır Mahallemizde İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU Başkanlığında, Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, İlçe Jandarma Komutan Vekili Mustafa TEN, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz LİMA, Kurum Amirleri ve Vatandaşların katılımıyla toplantı düzenlendi. Kamu yönetiminde, İlçenin sorunları masaya yatırıldı. Vatandaşlarımızın sorunları dinlenerek ilgili kurum amirlerine görev alanlarına giren konularda gereğinin yapılması konusunda talimatlar verildi.