İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN ERDİNÇ DOLU BAŞKANLIĞINDA BALCILAR MAHALLEMİZDE HALKLA BULUŞMA TOPLANTISINA KATILDIK.(13 MART 2018)

13.03.2018 Salı günü İlçemiz Köyceğiz Balcılar Mahallemizde İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU Başkanlığında, Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, İlçe Jandarma Komutan Vekili Mustafa TEN, Balcılar Mahalle Muhtarımız Muzaffer TEPE, Kurum Amirleri ve Vatandaşların katılımıyla toplantı düzenlendi. Vatandaşların sorun ve taleplerinin tek tek dinlendiği toplantıda, Kamu yönetiminde, vatandaşlara hizmet noktasında önemli görev üstlenen mahalle muhtarımız ile mahallenin sorunları masaya yatırıldı. Vatandaşlarımızın sorunları dinlenerek ilgili kurum amirlerine görev alanlarına giren konularda gereğinin yapılması konusunda talimatlar verildi.
Toplantının ardından Kaymakamımız Erdinç DOLU, Balcılarda ikamet etmekte olan bay ve bayanlara Arıcılık Sertifikalarını takdim etti.