İlçe Kaymakamımız Erdinç Dolu Başkanlığında Gülpınar Mahallemizde Halkla Buluşma Toplantısına Katıldık.(22 Nisan 2019)

22.04.2019 Pazartesi günü İlçemiz Köyceğiz Gülpınar Mahallemizde İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU Başkanlığında, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa TEN, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz LİMA, Gülpınar Mahalle Muhtarımız Ali ERDOĞAN, Kurum Amirleri ve Vatandaşların katılımıyla toplantı düzenlendi. Vatandaşların sorun ve taleplerinin tek tek dinlendiği toplantıda, Kamu yönetiminde, vatandaşlara hizmet noktasında önemli görev üstlenen mahalle muhtarımızın sorunları masaya yatırıldı. Vatandaşlarımızın sorunları dinlenerek ilgili kurum amirlerine görev alanlarına giren konularda gereğinin yapılması konusunda talimatlar verildi.