Sıcak
Mevzi Sağanak

İlçe Kaymakamımız Erdinç Dolu Başkanlığında Belediyemiz Kulak Mesire Kamp Alanında Mahalle Muhtarlarımızla Toplantı.(27.06.2019)

Köyceğiz Mahalle Muhtarlarımız, Belediye Mesire Kamp Alanı’nda İlçe Kaymakamımız Erdinç Dolu'nun başkanlığında, Belediye Başkanımız Kamil Ceylan ve ilgili kurum amirleriyle kahvaltıda bir araya gelindi.

Yapılan kahvaltının ardından İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU Başkanlığında, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, 25 Mahalle Muhtarlarımızın katılımıyla Haziran Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı.

Toplantıda; mahallelerin ihtiyaç ve sorunları etraflıca değerlendirilerek muhtarların talepleri görüşüldü. İlgili kurum amirleri, kurumları tarafından yapılan çalışma hizmetler ve taleplerle ilgili muhtarları bilgilendirdiler.

Başkan Ceylan, “Problemlerini çözmek adına bir araya geldiğimiz toplantıya katılarak fikir ve düşüncelerini belirten bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemiz Köyceğiz için her ay bu toplantılarımızı yapmaya devam edeceğiz" dedi.