İlçe Kaymakamımız Erdinç Dolu Başkanlığında Belediyemiz Kulak Mesire Kamp Alanında Mahalle Muhtarlarımızla Toplantı.(19 Kasım 2018)

19.11.2018 Pazartesi günü Belediyemiz Kulak Mesire Kamp Alanında Mahalle Muhtarlarımız ile kahvaltıda bir araya gelindi. Yapılan kahvaltının ardından İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU Başkanlığında, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, İlgili Kurum Amirleri ve Muhtarlarımızın katılımıyla toplantı düzenlendi. İlçenin sorunları masaya yatırıldı. Destekleri bizler için çok önemli olan kıymetli muhtarlarımızın, devletimizin sunduğu bu kıymetli imkânların en uç noktadaki kişilere ulaştırılmasında muhtarlarımızın katkı sağlayacağından eminiz.” Dedi. Mahalle muhtarlarımızın sorunları dinlenerek ilgili kurum amirlerine görev alanlarına giren konularda gereğinin yapılması konusunda talimatlar verildi.

Toplantıda Başkan Ceylan” Kıymetli Muhtarlarımızın Peygamber Efendimiz (S.A.S.)'in dünyaya gelişi olarak kabul edilen bu kutlu gün de; manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın en yükseğe çıktığı, muhtarlarımızın Mevlid Kandilini kutlar ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim.”Dedi.