Açık

İlçe Kaymakamımız Erdinç Dolu Başkanlığında, Belediye Başkanımız Kamil Ceylan Ve Ulucami Mahalle Sakinleri İle Toplantı.(14 Aralık 2018)

14.12.2018 Cuma günü Belediyemiz Kulak Mesire Kamp Alanında Ulucami Mahalle Muhtarı Sadık KARADUMAN ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya gelindi.
İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU Başkanlığında, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN ve Kurum Amirlerinin katılımıyla toplantı düzenlendi. Toplantıda Mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin dilek ve şikâyetlerini dinlendi.
İlgili kurum amirlerine görev alanlarına giren konularda gereğinin yapılması konusunda talimatlar verildi.