Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun İlçemiz Köyceğiz’e Ziyareti.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu yanlarında Muğla protokolü ile birlikte Köyceğiz Belediyesi’ni ziyaret ettiler.
İlçemiz Köyceğiz’e ziyarette bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan, Köyceğiz Belediyesi sporcuları ile bir araya gelen Sayın Bakan Kasapoğlu’nu, 21 Eylül’de Köyceğiz’imizde gerçekleştirilecek olan geleneksel pehlivan güreşlerine davet etti.

Gençlik ve Spor bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu belediye ziyareti sonrasında köyceğizde yapılacak olan gençlik spor merkezi, kapalı spor salonu için yerinde inceleme de bulundu. İlçemizde bulunan tenis kortu basketbol sahası ve halı sahası ve tenis kortu yerinde incelendi.