Ege Yolcu Motosiklet Grubu Başkanı Nadir Şahin ve Değerli Üyelerinden Başkanımız Kamil Ceylan’a Ziyaret.(30 Nisan 2019)

Ege Yolcu Motosiklet Grubu Başkanı Nadir Şahin ile değerli üyeleri, Belediye Başkanı Kamil Ceylan'ı makamında ziyaret etti.Ziyaretlerinden dolayı Ege Yolcu Motosiklet Grubu Başkanı Nadir Şahin ve grup üyelerine teşekkür eden Başkan Ceylan, Köyceğiz de Geleneksel hale getirilen her yıl yapılmakta olan Motosiklet Festivali ile Türkiye’ye tanıtıldığını, geçen yıl Motosiklet Festivali'miz 2018 yılında Türkiye’nin çeşitli illerinden 64 kulüp, 2157 motorcu katılımı ile gerçekleşmişti. Bu yıl 8.İncisini gerçekleştirecek olan Motosiklet festivalimiz 20-23 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak olup Motosiklet Festivalimize katılacak olan tüm Motor severleri İlçemiz Köyceğiz’de konuk etmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. Motosiklet Festivali'nin Köyceğiz’e ekonomik anlamda da katkısı olacağı düşünülerek her yıl artan bir katılım ile devam ettirmeye çalışıyoruz. Amacımız Paylaşma, kaynaşma ve eğlenceyi bir arada tutmaya çalıştığımız Motosiklet Festivalimize tüm Motor severleri, eşsiz doğal güzellikler sunan İlçemiz Köyceğiz’e bekliyoruz”dedi.
Köyceğiz'deki motosiklet kültürüne sahip çıkarak motosiklet gruplarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Grup Başkanı Şahin, Başkan Ceylan'a plaket takdim etti.