Dış İşleri Bakanlığı bünyesindeki Ulusal Ajans tarafından destekli,

Dış İşleri Bakanlığı bünyesindeki Ulusal Ajans tarafından destekli," Gençler için Yeşil Enerji Yetenekleri" başlıklı proje kapsamında; Türk-Alman Üniversite Koordinatörlüğünde Maribor Üniversitesi, İstinye Üniversitesi,Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi ve TED Ankara Koleji öğrencileri 5 gün İlçemiz Köyceğiz'de.

Doç.Dr. Şahin UYAVER Başkanlığında, Dr. Öğretim Üyesi Neşe ARAL ve Dr. Öğretim Üyesi Burcu KOÇMAN ile Üniversite ve Lise öğrencileri, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN’ı makamında ziyaret etti. Köyceğiz Belediye Başkanı CEYLAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Doç Dr.Şahin UYAVER Başkanlığında, Dr. Öğretim Üyesi Neşe ARAL, Dr. Öğretim Üyesi Burcu KOÇMAN ile 14 Üniversite ve Lise öğrencileri; çalışma alanları ile ilgili olarak, İlçemiz Köyceğiz Bölgesindeki Çevre, Enerji, Kirlenme, Ekosistem, Tabiatın korunması gibi konular ile ilgili olabilecek tesis, yer vb..yerleri ziyaret edecekler.