Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 95. Yılı Coşkuyla Kutlandı.(29 Ekim 2018)

Türkiye Cumhuriyeti ’ nin kuruluşunun 95. yılı, 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.00 ’da Hükümet Konağı tören alanındaki Atatürk Anıtına İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU, Garnizon Komutanımız İbrahim BAŞTÜRK, Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla çelenklerin sunulması ve saygı duruşu ile başlandı.

28 Ekim 2018 Pazar günü 20.00 ‘da Cumhuriyet Meydanından Hükümet Konağı önüne Fener Alayı Kortej yürüyüşü düzenlendi.

29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 09.00 ’da Kaymakamlık Makamında, İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU Devletimiz adına kutlamaları kabul etti.

Daha sonra Mehmet ÖZKAYA Stadyumunda saat 09.30 ’da törenlerle kutlamalara devam edildi. İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU ve Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından , ilköğretim okulu ve lise öğrencileri tarafından okunan şiirler takip etti.

Kutlama Töreni gösterilerinin ardından İlçe Gençlik Spor müdürlüğünce düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Voleybol Turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Ödül töreninden sonra program sona erdi.