Cumhuriyetimizin 95.inci Yılı Cumhuriyet Yürüyüşümüzde Köyceğiz Halķı. (28 Ekim 2018)

Cumhuriyetimizin ilanının 95. Yıldönümünü Köyceğiz halkı ile büyük bir gurur ve coşku içinde kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti ’nin kuruluşunun 95.yılında, 28 Ekim Pazar günü akşam İlçemiz Köyceğiz’de Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşte İlçe Kaymakamı Erdinç DOLU , Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, Garnizon Komutanı İbrahim BAŞTÜRK, Kamu Kurum ve Kuruluşları,Daire Amirleri , öğrenciler pek çok sayıda vatandaşımız katıldı. İlçemizde düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşümüz, Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp Kaymakamlık binası önünde son buldu.

Yüzlerce kişi ellerine aldıkları meşaleler ve Türk bayrakları ile Kaymakamlık binası önüne kadar yürüdü. Yürüyüşümüzde bando takımının çaldığı marşlara çok sayıda vatandaşımız eşlik etti.