ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM KÖYCEĞİZ'DE

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK  BAKANI  MURAT KURUM KÖYCEĞİZ'DE

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Muğla ziyareti kapsamında, Köyceğiz’deki mesire ve kamp alanı ile gölde incelemelerde bulundu. Bakan Kurum, ziyarette yaptığı konuşmada; “Bir ilçe belediye başkanın neler yapabileceğini Kamil Ceylan, net bir şekilde gösteriyor. Başkanınıza sahip çıkın.” dedi.

Köyceğiz Belediyesi Kulak Mesire ve Kamp Alanındaki, programda Belediye Başkanı Kamil Ceylan, projeler hakkında Bakan Kurum’a bilgi verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ın çalışmalarından övgüyle söz ederek; “Öyle bir başkanınız var ki ona iyi sahip çıkın. Kendisi bakanlığımın ilk günlerinde beni ziyaret etti. Köyceğiz için ne yapabiliriz. Köyceğiz’de hangi projeleri hayata geçirebiliriz diye sürekli çalışan bir belediye başkanı. Bizde projelerinde bugüne kadar olduğumuz gibi destek olacağımızı belirttik. İnşallah bundan sonrada Köyceğiz için yapılması gereken ne varsa yapacağız. Bakanlığımızca tahsis edilen alanlara yapılan projeleri gördükçe mutlu oluyoruz. Bir ilçe belediye başkanın neler yapabileceğini Kamil Ceylan, net bir şekilde gösteriyor. Diğer ilçelerimizin de Köyceğiz’i görmesini tavsiye ediyorum. Sizlerin huzurunda başkanımı tebrik ediyorum.” ifadelerinin kullandı.

– Bakanlıktan 9 Milyon 400 bin lira destek

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na destekleri için kendi ve ilçe halkı adına teşekkür ettiğini dile getirdi.