Bisikletçi Öğrencilerden Başkan Ceylan’a Ziyaret.(19 Haziran 2019)

Ege Bölgesindeki bütün Cittaslow ilçelerini pedallayan Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri Erdem Şentürk, Fetullah Karaca ve Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Furkan Topçu Başkan Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ege Bölgesindeki bütün Cittaslow ilçelerini pedallıyoruz ve Sakin şehirlere dikkat çekmek için ve insaları bisikletli yaşama alıştırmak ve sağlıklı yaşama örnek olmak için yola çıktıklarını belirten Sakarya Üniversitesi Öğrencileri; Başkan Ceylan’a makamında misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ceylan” Gerçekten sizi tebrik ederim, böyle bir anlamlı yolculuk ile gençlerimize örnek oluyorsunuz. İnşallah bu yolculuğunuzu kazasız belasız atlatır hedefinize ulaşırsınız”dedi.