BEYOBASI MAH.ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI (02.03.2018)

KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ MAHALLELERE YENİ PARKLAR KAZANDIRMAYA VE ÇOCUKLARA GÜVENLİ YENİ OYUN ALANLARI OLUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR...

BEYOBASI MAHALLESİNDE ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI;

Köyceğiz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçenin Mahallelerinde park yapımını sürdürüyor. Çocukların ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla, Köyceğiz'e değer katacak düzenlemeyle vatandaşlar dinlenip nefes alabilecekleri bakımlı bir alana, çocukların ise doyasıya eğlenecekleri bir oyun alanına kavuşmuş olacak. Mahallelerimize değer katacak bu düzenlemeyle parkın içerisinde, çocuklar için modern ve güvenli oyun grupları, yürüyüş yolları, fitness spor aletleri, dinlenme alanları ve yeşil alanlar yer alıyor. Çok yakında mahalle sakinlerinin ve çocukların kullanımına sunulacak. Mahalle halkına hayırlı uğurlu olsun.