Belediyemizce İlçemiz Köyceğiz de KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Verilmektedir.(20 Mart 2019)

Köyceğiz Belediyesi olarak, İlçemiz de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacı ile Belediyemiz Girişimcilik kursu başlamıştır. Belediyemizce 2019 yılı “Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Girişimcilik kursu 20-23 Mart 2019 tarihleri arasında Belediyemiz toplantı salonunda Doç. Dr Eyüp AKÇETİN tarafından eğitim verilmekte olup, kurs bitiminde katılımcılara sertifikaları takdim edilecektir.