Belediyemiz Personeline İş Sağlığı Ve Güvenliği Mevzuatı Bilgilendirme Eğitimi Verildi.( 14 Kasım 2018 )

Köyceğiz Belediyesi’nin toplantı salonunda düzenlenen seminere Belediye’de çalışan şirket personellerinin hepsi katıldı. Belediye personeline genel iş güvenliği kuralları, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ile güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında bilgiler verildi. Saat 13.00 - 17.30 arası verilen seminerde, belediye personeline, iş güvenliğini sağlamaları konusunda görsel sunum da gerçekleştirildi. İş sağlığı ve güvenliği eğitiminin amacının kaza ve hastalık şeklinde ortaya çıkan tehlikelerden çalışanları korumak, olduğu vurgulandı. Çalışanların mutluluğunu temin etmek, işletme güvenliği ve üretim güvenliğinin konuları yanı sıra eğitimde çalışma mevzuatı, işyeri temizliği ve düzeni, iş takımlarının güvenli kullanımı, iş kazası ve meslek hastalıklarının hukuki sonuçları, biyolojik ve sosyal risk etmenleri; kimyasal, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri, ilk yardım, güvenlik ve sağlık işaretleri, tahliye ve kurtarma gibi konularda da bilgi verildi.