Belediye Başkanımız Kamil Ceylan, Belediye Mesire kamp yerinde yeni seçilen muhtarlar ve önceki dönem muhtarlara tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi.(19 Nisan 2019)

İlçenin 25 mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Ceylan, "Mazbatamızı aldıktan sonra meclisimizi topladık, komisyonlarımızı belirledik. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu dönem göreve seçilen muhtarları tebrik ederken yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Yeni seçilen ve görevine devam eden muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Yeni dönemde muhtarlar için yeni bir uygulamayı başlatacaklarının bilgisini veren Başkan Ceylan aktif bir Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nü hizmete sunacaklarını, bu konuda Belediyemiz de Muhtarlık İşleri Müdürü aynı zamanda Başkan Yardımcımız Özay Orhan sizlere yardımcı olacaktır. Vatandaşımızın farklı talepleri olabilir. Bizler vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için gecemizi gündüzümüze katarak imkânlarımız ölçüsünde hep beraber çalışacağız. İlçemiz Köyceğiz’e Hayırlı Olsun.” Dedi.