Sıcak
Açık
Sıcak

Belediye Başkanı'mız Kamil CEYLAN’ın “12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü” Mesajı.

Toplumların dokusunu oluşturan dil, tarih, kültür, yurt, bayrak ve amaç birliği gibi öğelerdir. İnsanların böyle ortak değerlere sahip olmaları, onları bu kavram ve olgular etrafında birleştirir, böylece toplum olma niteliğine ulaştırılır. Ulusal kurtuluşumuz, sonsuz egemenliğimiz, kahramanlığımızın eseri olan İstiklal Marşını kabulünün 98.’incı yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Vatan Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u ve tüm kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.