Başkanımız Kamil Ceylan İlçemize Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi. (27 Ekim 2018)

Başkanımız Kamil Ceylan İlçemize Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi.          (27 Ekim 2018)

Başkanımız Kamil Ceylan İlçemize Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi.       (27 Ekim 2018)

Köyceğiz Meslek Yüksek Okulu ve Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okuluna; ilk defa kayıt yaptıran öğrencilere İlçe Kaymakamımız Erdinç Dolu'nun Başkanlığında; Belediyemiz tarafından Köyceğiz Belediyesi Kulak Mesire Kamp Alanında sabah kahvaltısı düzenlendi.

Düzenlenen Kahvaltıya, Kaymakamımız Erdinç DOLU ve eşi Şenay Yerli DOLU, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK ve eşi Meryem ÇİÇEK, Başkanımız Kamil CEYLAN, Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice ULUSOY ve eşi, Meslek Yüksekokulları öğretim elemanları ile öğrencilerin de katılımıyla gerçekleşen kahvaltı da öğrencilerin sorunları dile getirildi ve genç girişimciler ile bilgi alışverişi yapıldı.

Öğrenci ve akademisyenlerin katıldığı programda devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili öğrencilere bilgi veren Başkanımız Kamil CEYLAN, “Köyceğiz muhteşem doğal güzelliklere sahip bir ilçemiz. Belki birçoğunuz Köyceğiz’ in bu doğal güzelliklerini henüz görmediniz. Amacımız yaptığımız yatırımlarla birlikle bu doğal güzellikleri daha da ön plana çıkararak, Köyceğiz’i daha yaşanabilir bir kent haline dönüştürmek. Sahillerimiz, Koylarımız, Ormanlarımızın ve Gölümüzün bulunduğu Köyceğiz bu eşsiz doğasıyla muhteşem bir şehir... İnşallah bu güzellikler yapacağımız yeni yatırımlar ile daha ön plana çıkacak ve sizler İlçemiz Köyceğiz gibi muhteşem bir şehirde yaşadığınız için daha da mutlu olacaksınız.” şeklinde konuştu.