Başkanımız Kamil CEYLAN, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Semih OZANGÜÇ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU ve Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı görevine atanan Tuğamiral Semih OZANGÜÇ’ e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU ve Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN yeni görevinde Semih OZANGÜÇ’e başarılar dilediler. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Semih OZANGÜÇ, nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür etti.