Başkan Ceylan Gençlerle Yeşil Bereliler Kıyı Temizliği Kapsamında Çöp Topladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Köyceğiz Belediye Başkanlığımızın ortaklaşa düzenlemiş olduğu ANADOKU Yeşil Bereliler Kıyı Temizliği etkinliğimize; Köyceğiz Kaymakamlığımız, Köyceğiz Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Ak Parti Kadın Kolları, Köyceğiz Şehit Ömer Halis Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Köyceğiz Turizm ve Doğayı Koruma Derneği , Muğla Yabancılar Derneği, Köyceğiz Engelliler Derneği, Köyceğiz Hayvan dostları Derneği ve Köyceğiz Türk hava Kurumu ve İlçemiz de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının katılımlarıyla daha temiz bir Köyceğiz için bir araya geldiler ...

İlçe Kaymakamımız Erdinç DOLU, Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz LİMA ve Daire Amirlerimiz ve vatandaşlarımız Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek Kordon Boyu, Delta Plajı ve Kulak Mesire alanı yürüyerek çöpleri bütün topladı.

Köyceğiz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarının da süpürge ve faraşlarıyla katıldığı etkinlikte yerdeki çöplerden, duvarlara ve elektrik direklerine yapıştırılan ilanlara kadar çevre kirliliği yaratan her şey temizlendi. Köyceğiz bürokratlarının da katıldığı etkinlikte, çevre temizliği duyarlılığını arttırmaya yönelik mesajlar da verildi.

Vatandaşlardan çevreye duyarlı olmalarını beklediklerini belirten Başkanımız Kamil CEYLAN; “En iyi temizlik kirletmemektir. Öncelikle vatandaşlarımızdan yerlere, parklara çöp atmamalarını özellikle rica ediyoruz. Bugün Yeşil Bereliler Kıyı Temizliği etkinliğimizce biz de öğrenci kardeşlerimiz ile konuya dikkat çekmek amacıyla bizzat çöp topladık. Bu etkinliği çocuklarımızla yaparak en güzel mesajı verebiliriz diye düşündük. Çünkü çocuklarımız bizlerin geleceği, bizlere örnek oluyor. Bu anlamda etkinliğimize katılan çocuklara gençlere gönülden teşekkür ediyoruz. Maksadımız çöp toplamak değil tabi ki, maksat farkındalık oluşturmak. En iyi temizlik kirletmemektir, çevremizi temiz tutalım” diye konuştu.