Hafif Sağanak Yağışlı

Başkan Ceylan’dan 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününe Özel Mesaj (10.01.2019)

Gazetecilik;fedakârlık ve sorumluluk isteyen,zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, aynı zamanda vatandaşla dünya arasında köprü görevi görmektedir. Ülkemizin olduğu gibi ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Bu vesile ile tüm basın mensupları ve medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Dedi.